Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Město Stráž nad Nežárkou nabízí k prodeji…

Město Stráž nad Nežárkou nabízí k prodeji dopravní automobil tovární značky AVIA, typ A31, DA-8. Vozidlo je zařazeno v IZS jako druhé ve výjezdu JSDH Stráž nad Nežárkou v kategorii JPOIII. Stav tachometru 32 xxx km. Vybaveno přímím žhavením motoru a pětistupňovou převodovkou s řazením na podlaze. Možnost připojení přívěsu na oko i kouli a možnost konzervace akumulátoru ze sítě 230V.

Dopravní automobil prošel částečnou renovací a rekonstrukcí v roce 2013, dvě boční schránky jsou upraveny v hliníku, zbytek v původním a velmi dobrém stavu. Držáky pro tři kusy dýchacího přístroje S7-SATURN přístupné z kabiny posádky. Plnovýsuv pro umístění elektrocentrály a hliníkové police na elektrovybavení, držák pro motorovou pilu a její příslušenství. Plně hliníkové umístění pro plovoucí čerpadlo, hadice a armatury. Zadní dveře pro přenosnou stříkačku PS-12, savice a ostatní materiál bez úprav. Na střeše dva zábleskové majáky a siréna. Vozidlo je nabízeno k prodeji bez výbavy, po dohodě je možno ponechat radiostanici Motorola GM300.

Cena: 70 000Kč (dohoda samozřejmě možná)

Bližší informace o prodeji poskytne pan Zdeněk Kropík 723 370 907, zdenek.kropik@seznam.cz, více fotografií poskytne pan Vojtěch Plucar 732 515 067, vojtech.plucar@hotmail.com