Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Prodám zásahový jednovrstvý hasičský oblek…

Prodám zásahový jednovrstvý hasičský oblek FIRESNAKE FR2

Jednovrstvý zásahový dvoudílný ochranný oděv FR2 FireSnake je určen především pro likvidaci požárů a zásahy ve venkovním prostředí.

Výrobce přichází s inovativním materiálem značky GoodPRO. Podstatou této tkaniny je výrazný podíl absolutně přírodních a trvale nehořlavých vláken na bázi viskózy Lenzing FR®. Tento oděv je rezistentní proti žáru i plamenům, stálobarevný, mechanicky odolný a současně prodyšný, mimořádně komfortní.

Popis: Tento jednovstrvý zásahový dvoudílný ochranný oděv se skládá z kabátu a kalhot s reflexními pásy /barvy žluté, 50 mm/ a nápisem HASIČI v reflexním rámečku. Tkanina obsahuje vodivá vlákna pro bezpečný odvod statické elektřiny. Navíc poskytuje omezenou ochranu proti negativním účinkům chemických kapalin. Materiál oděvu při styku s plamenem nebo s malými hořícími částicemi pouze zuhelnatí, ale oheň se dál nešíří, a tím se zabrání úrazům vznikajícím kontaktem s hořícím oděvem. Tento oděv poskytuje svému uživateli nejen ochranu, ale i pohodlí a komfort. Je prodyšný a vzdušný. Materiál je hygienicky nezávadný, stálobarevný a zajišťuje i dobrou odolnost proti mechanické zátěži.

Normy: EN ISO 15614, EN ISO 11612 A1 B2 C1 (EN 531), EN 1149–5, EN 13688, ENISO 11611

Materiál: 22 % Aramid®, 65 % Lenzing FR®, 12 %Polyamid, 1 % uhlíková vlákna gramáž 250 g/m2,, FC úprava proti vodě a chemickým kapalinám

Oblek je úplně nový, nepoužitý a zabalený v originálním obalu.

Velikost obleku 52

Rozměry obleku: Výška postavy: 182 Obvod hrudníku: 104 Obvod pasu: 92

Cena nového obleku je 6 300Kč Prodávám za 4 000 Kč