Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nejen pro jednotku JSDH máme jeden volný…

Nejen pro jednotku JSDH máme jeden volný profesionální AED LIFEPAK 1000 kerý může zachraňovat životy. Je nepoužívaný, pouze v pohotovostním režimu.
Jedná se o nejvyšší modifikaci výbavy přístroje LIFEPAK 1000. Možnost snímání EKG a zobrazení křivky na display přístroje včetně manuálního režimu defibrilace. LIFEPAK 1000 je maximálně robusní a spolehlivý profesionální defibrilátor a jako jediný dokáže podat výboj o síle 360J. Kompatibilní elektrody se Zdravotnickou záchrannou službou. Ostatní levnější přístroje umí max. 200J o mechanické konstrukci a ceně spotřeb. mat. nemluvě.
Součástí nabídky: AED LIFEPAK, nová, pouze vložená baterie /až 5 let pohotovosti a až 200 def.výb./, originál brašna, nové Combo defibrilační elektrody exp. 2022., nový EKG kabel a EKG elektrody. Samozřejmě návod k použití v ČJ a vyhotovená BTK /bezpečnostně technická prohlídka/ provedená autorizovaným servisem dokládající bezchybnost přístroje a jeho bezpečné použití. Doloženo protokolem a fakturou servisu. Prodej formou kupní smlouvy fyzickou osobou s IČ nebo právnickou i s DIČ.
Cena kompletu je 43.000,– Kč. /cena tohoto kompletu české distribuce je okolo 80.000,– Kč/. Přístroje jsem přivezl dva z anglické medicínské aukce a jeden je nyní k dispozici.
Kontaktní osoba: Norbert Šimon /JSDH Týnište n.O./