Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

prodáme 2 ks kombinovaná proudnice POK Turbokador…

prodáme 2 ks kombinovaná proudnice POK Turbokador 400 . Více info: https://bit.ly/3iAXFrA , ukážka: https://www.youtube.com/watch?… .

Kombinovaná požární proudnice je určena k vedení hasebního zásahu vodou a vodních hasicích prostředcích kompaktním i sprchovým proudem. Průtok lze regulovat za chodu proudnice, není nutné při přenastavení průtoku proudnici uzavírat.


Tlaková spojka je k tělesu proudnice připojena otočným spojem zabraňujícím překroucení, popř. uvolnění připojené hadice,
gumové ochranné prvky zajišťují ochranu proudnice v náročných podmínkách.

tělo proudnice: základní těleso je vyrobeno z extrémně lehké hliníkové slitiny AGS T5, povrch je upraven tvrdou eloxaciou a teflonovou vrstvou; celé tělo je pak pokryto tvrzeným polyuretanem, který je odolný vysokým teplotám, kdy nepálí a při nízkých teplotách nelepí, díky této speciální úpravě je proudnice velmi odolná vůči mechanickému opotřebení a působení chemikálií. Rukojeť je také vyrobena z polyuretanu s ergonomickou a protiskluzovou úpravou, sítko na vstupu do proudnice zabraňuje proniknutí větších nečistot do těla proudnice a tím zabraňuje jejímu ucpání.

Otáčením tohoto kroužku si můžete vybrat z následujících možností nastavení: 60, 130, 250, 400 l / min a čistící poloha. Čisticí poloha se používá k uvedení otvoru trysky do jejího největšího možného stavu otevření, aby bylo možné v krátkém čase odstranit jakékoliv ucpání způsobené kontaminovanou vodou.
proudnice POK je certifikována dle EN 15182–2, typ 3


Prodej možný i na splátky, případně vám bude tovar rezervován na příští dotace! Více info o naší nabídce, na našich stránkach: https://shop.dobraci.sk/ Vyhledávače: hasiči/požární­ci/proudnice/o­heň/boj/kouř